Magabiztosság meditáció – 2022.12.16-i felvétel

4500 Ft

Töltekezz föl valódi, tiszta magabiztossággal!

Szeretnél magabiztos lenni, bátran megmutatni ki vagy? Ez a meditáció segít neked abban, hogy elérhesd valódi céljaidat, energiáidat arra összpontosítani, ami valóban fontos a számodra, hogy ne forgácsolódj szét mindenki más kedve szerint, hanem magabiztosan, önmagadat és céljaidat ismerve szeretettel haladhass az utadon.

Ebben a meditációban fellelheted azt, ami növeli a magabiztosságodat, és azt a végtelen, kiapadhatatlan forrást, ami benned a tiszta magabiztosságodat táplálja, és ahányszor csak szükséges, újra és újra újjáéleszti benned. Ezen felül pedig, még arra is ráláthatsz, mik voltak a múltban azok, akik és amik a magabiztosságodat csökkentették, és így egy pillanat alatt megsemmisítheted magadban azok még benned áramló negatív energiáit. Mindezek megszilárdítják magabiztosságodat, így folyamatosan, a tiszta, ego mentes magabiztosságban létezhetsz, lendületet, bátorságot, és erőt merítve céljaid eléréséhez. ❤️🧡💛💚💙💜

A 2022. december 16-i meditáció felvétele.

A felvétel hossza: 47:12 perc

A meditációhoz örökös hozzáférést kapsz saját, személyes használatra.

Alkohol, drog vagy más tudatmódosító hatása alatt nem végezhető el a meditáció!

Abban az esetben, ha hajlamod van rohamok kialakulására, vagy régóta fennálló mentális betegséged van, a meditáció gyakorlása előtt kérd ki orvosod véleményét!

Meditációimon mindenki saját felelősségére vesz részt, mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembevételével!

Fontos tudnod, hogy a vezetett meditációk egyike sem helyettesíti az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, terápiát. A meditációimban nem adok orvosi vagy pszichológiai tanácsot, illetve nem írom elő kezelésként az általam leírt és használt módszereket valamely egészségügyi vagy lelki problémára orvos, illetve szakavatott pszichológus beleegyezése nélkül. Az írásaim, előadásaim általános információkkal szolgálnak a lelki, szellemi és érzelmi jóllétet, a harmóniát keresők, fejlődni vágyók számára.

VEZETETT MEDITÁCIÓIMRÓL:

Általában 35-50 percesek, intenzívek, mindig tiszta forrásból táplálkoznak, transzcendensek és egyediek.

A mindenkori résztvevők energiáira hangoltan születik meg az adott meditáció, így bizonyos, hogy aki részt vesz rajta, attól függően, mennyi energiát tesz bele, talál több olyan ébresztő, felszabadító, megrázó, megvilágító, megható…stb. mozzanatot, amire épp szüksége van az adott témában való előre lépésében, illetve hat rá, a rendszerére és elősegíti azt a változást, amely az ő lelki fejlődését szolgálja.

Minden egyes meditációmban, témától függetlenül a legbensőnk elérését célozzuk: a tiszta lélek felébresztése, a már gátló energiák elengedése, a feltétel nélküli szeretet és a végtelen nyugalom, béke megélése.

Ez azt jelenti, hogy a meditációt követően számíthatsz arra, hogy nyugodtabb, kipihentebb, békésebb leszel, tisztábban átlátod a helyzetet, kiegyensúlyozottá válsz, jobban érzed magad a bőrödben…stb. (természetesen előfordul, hogy olyannyira felkavaróak a meditációban tapasztaltak, hogy eleinte még nehéz érzések jönnek, ahogy az állóvíz felkavarásával az iszap, ami feljön sem kellemes, de amint a víz kitisztul, nem csak a felszíne lesz sima, hanem a mélyben is tisztaság és béke fog uralkodni.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.